• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Büşra için Özel Ders Bilgileri

20180322_125324.jpg

Bilgiler

Adı Büşra Göğen
Doğum Yılı 1997
Eğitim Durumu Öğrenci
Bölümü İnşaat Mühendisliği
Yaşadığı Semt Çankaya
Verdiği Dersler YKS ve LGS Matematik, Fizik
Ders Mekanı Öğrencinin Evi, Kafe ve ODTÜ 
Ders Ücreti (Saat) 70 ₺
3 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

YKS ve LGS Dersleri

Matematik

Matematik dersini hep sevmişimdir ve hep zevkle çalışmışımdır. Bütün bir öğrencilik hayatımda da her zaman matematik en iyi dersim olmuştur. İlköğretim seviyesinde özel ders tecrübem var. Benden küçük bir kardeşim var, onun da istediği zamanlar derslerine yardımcı olabiliyorum. Onun seviyesine inip kolayca ve kısa yoldan soruyu anlamasına yardım ediyorum. İki senedir düzenli olarak da lise öğrencilerine ders veriyorum. Özellikle türev integral de kendime çok güveniyorum. Üniversite sınavına hazırlanırken çok fazla matematik soru bankası çözme fırsatım olduğu için de genel olarak YKS konularına da hakimim. Matematik bana göre bol soru çözerek anlaşılabilecek bir ders o yüzden kısa bir özetle konuyu anlatıp kolaydan zora doğru giderek soru çözerek işleyeceğim. Günde iki saat haftada iki gün şeklinde ders vermeyi düşünüyorum. İlk bir buçuk saat konu ve kendi getirdiğim sorularımı, kalan yarım saatte de öğrencinin yapamadığı sorular varsa onlara bakmayı düşünüyorum yoksa da kendi sorularımdan çözmeye devam ediyorum. Yalnızca YKS sınavı değil okuldaki yazılılarına da yardımcı olabilirim. Öğrencinin okulda yazdığı notlara bakarak yazılısında çıkabilecek soruları çözerek iyi sonuçlar almasını sağlayabilirim. Kısacası matematiği sevmeyen ve yapamadığını düşünen öğrencilere o dersi sevmeleri ve anlamaları konusunda yardımcı olmak istiyorum.

Fizik

Okuduğum bölümü matematik ve geometrinin yanında bir de fizik yapabilmem sayesinde kazandım. Lise dönemimde formül ezberlemek yerine fiziğin mantığını anlamaya çalıştım ve bu sayede hem dersi çalışmayı sevdim hem de hemen hemen her soruyu kolay bir şekilde çözebildim. Özel ders verme sürecinde de kavradığım temel bilgileri de elimden geldiğinde öğretmeye çalışacağım. Hali hazır okuduğum bölüm dolayısıyla da çoğu fizik konusunu derslerimde kullanıyorum ve bilgilerim tazeleniyor. Basitten zora giderek dersi anlatmaya çalışıyorum çünkü fizik için temel çok önemli bana göre. Kullandığım kaynaklar da ders anlatım düzeyine paralel olarak gidecektir.

Eğitim Geçmişi

2011-2015  Malatya Anadolu Lisesi
2015- ODTÜ İnşaat Mühendisliği (Devam Ediyor)

Kişisel Detaylar

Boş vakitlerimde resim çizmeyi çok seviyorum çocukluktan beri hep ilgim olmuştur, kurslara katılmışımdır. Fotoğraf çekmeyi çok severim. Son olarak da okulumuzun Ankara Gönüllü Takımındayım.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders