• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Faik için Özel Ders Bilgileri

faik.jpg

Bilgiler

Adı Faik
Doğum Yılı 1984
Eğitim Durumu Master (Öğrenci)
Bölümü Kimya Bölümü
Yaşadığı Semt Emek - Çankaya
Verdiği Dersler YKS Kimya ve TEOG Matematik
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi, ODTÜ, Kafe ve Ofis
Ders Ücreti (Saat) 90₺
10 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

YKS Hazırlık Dersleri

Kimya

Yaklaşık 8 yıldır kimya özel dersleri veriyorum. Daha ziyade öğrencinin kullandığı kitabı tercih ediyorum. Ancak kitabı yetersiz bulursam veya öğrencinin seviyesine uygun olmadığını düşünürsem kendim kitap, kaynak öneriyorum. Derse başlamadan önce öğrencimin seviyesini anlamak için birtakım sorular sorarım ve ona göre bir yol çizerim. Öğrencinin dersi takip edip edemediğini anlamak benim için artık zor bir şey değil. Kısacası, öğrencinin durumuna göre ders işlerim ve maksimum verim almak için elimden geleni yaparım. Bunu yaparken daha önceden almış olduğum pedagojik eğitimin de katkısı oluyor şüphesiz.

Öğrencimle dengeli bir ilişki kurmaktan yanayımdır. Ne despot ve sıkıcı olmayı ne de gereksiz laubaliliği tercih ederim. Öğrencim, saygı çerçevesi içinde kalmak koşuluyla, bana istediğini sorabilir ve benle her tür sorununu paylaşabilir. Çünkü verimli bir dersin olmazsa olmazı, kafayı toplayabilmek ve bunun için de bize engel olabilecek duygu ve düşüncelerden sıyrılmaktır.

Konuyu veya soruyu anlatışım tane tanedir. Acele etmem ve anlayışlı, sabırlıyımdır. Ders anlatımıma oldukça güvenirim. Daha önce hiç anlamadığı konuda, beraberce işledikten sonra gayet rahatlayan ve soru kaçırmayan çok sayıda öğrencim ve yakınım oldu. Kimyanın soyutluğunu somutlaştırmak kolay bir iş değil ama her zorluğun basit bir çıkışı var.


1.-7. Sınıf Arası ve TEOG Hazırlık Dersleri

Matematik

Bir kimyacı olarak, daha fazla talep olması sebebiyle, kimyadan daha fazla sayıda verdiğim ders matematik oldu. Kendisiyle tanışıklığımız ilkokul 1'de başladı. Küçüklüğümden beri hiç zorlanmadığım ve kendimce yöntemler bulup basit bir şekilde işin içinden çıktığım derstir.

Yaklaşık 8 yıldır özel ders veriyorum ve kitaplardaki gereksiz ayrıntılar veya kafa karıştırıcı yöntemlerden kurtulup öğrencilerime her soruyu çözebilecekleri yollar gösteriyorum. Öğrencinin seviyesine göre dersin hızı ve işleyişini ayarlıyorum. Amacımız az zamanda çok iş yapabilmek. Matematik kesinlikle basittir; önemli olan bu basitliği yakalayabilmektir.

Eğitim Geçmişi

Adana Anadolu Lisesi
Mersin Fen Lisesi
ODTÜ Kimya Öğretmenliği
ODTÜ Kimya Bölümü (Devam ediyor)

Başarılar

MEB Ortaokul Giriş Sınavı Türkiye 58.'liği
MEB Lise Giriş Sınavı Türkiye Sıralaması, İlk 1000
ÖSYM Üniversite Giriş Sınavı %2'lik Dilim
Üniversite Lisans Eğitiminde Bir Dönem Şeref Belgesi
Üniversite Lisans Eğitiminde Bir Dönem Yüksek Şeref Belgesi

Kişisel Detaylar

Kendine özgü olmayı severim. Genel olarak, dış etkenlerden bağımsız bir şekilde düşünüp uygulamaktan hoşlanırım. Müzik dinlemek vazgeçilmezimdir. Arkadaşlarımla, sevdiklerimle muhabbet etmek benim için her tür oyundan, filmden vb. çok daha keyiflidir. Toplumsal olaylardan haberdar olmak için boş kaldıkça haber, yorum okurum. Saygı ve özgürlük anahtar kelimelerimdir.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders