• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kemal için Özel Ders Bilgileri

kemal.jpg

Bilgiler

Adı Kemal
Doğum Yılı 1988
Eğitim Durumu Master (Öğrenci)
Bölümü Matematik ve Fen Alanları Eğitimi Bölümü
Yaşadığı Semt Esat - Çankaya
Verdiği Dersler YKS Fizik ve Matematik
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi, ODTÜ, Kafe ve Ofis
Ders Ücreti (Saat) 120-150₺
7 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 530 304 27 21

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

YKS Hazırlık Dersleri

Fizik

Fizik, lise döneminden bu yana ilgimi çeken bir ders oldu. Lisans hayatım boyunca Fizik alanına dair derslerdeki motivasyonum ve başarım yüksek oldu. Birçok insanın aksine fizik, öğrenmekten ve öğretmekten keyif aldığım, sevdiğim bir alan oldu.

Müfredata ve güncel gelişmelere hakimim. Fen ve Matematik Eğitimi programında yüksek lisans yapıyor olmamın bu alana dair bilgi ve perspektifimi geliştirdiğini düşünüyorum.

Ders programına, kaynaklara ve ders saatine öğrencinin durumunu ve koşullarını göz önünde bulundurarak karar veriyorum/öneriyorum. Kısa temel anlatılardan sonra soru çözümleri üzerinden işliyorum dersi. Bu hem öğrencinin öğrenmesi hem de sınav sistemine alışması için tercih ettiğim bir metot.

Matematik

Lisans eğitimim boyunca ara ara YKS matematik dersleri verdim. Son üç yıldır öğretmenlik yapıyorum ve matematik verdiğim temel derslerden biri.

Fen ve Matematik Eğitimi programında yüksek lisans yaptığım için Matematik, akademik alanda da sürekli temasta olduğum bir disiplin. Ders programına, kaynaklara ve ders saatine öğrencinin durumunu ve koşullarını göz önünde bulundurarak karar veriyorum/öneriyorum.

Genelde, Esen ve Palme yayınlarını tercih ediyorum. Çoğunlukla, temel anlatılardan sonra soru çözümleri üzerinden işliyorum dersi.


1. - 7. Sınıf Arası ve TEOG Dersleri

Matematik

Son dört yıldır TEOG'a hazırladığım öğrencilerim oldu. Müfredata hakimim. Ders programına, kaynaklara ve ders saatine öğrencinin durumunu ve koşullarını göz önünde bulundurarak karar veriyorum /öneriyorum. Öğrencinin okul programını da göz önünde bulundurarak çoğunlukla, temel anlatılardan sonra soru çözümleri üzerinden işliyorum dersi.

Fen ve Teknoloji

Son dört yıldır TEOG'a hazırladığım öğrencilerim oldu. Müfredata hakimim. Ders programına, kaynaklara ve ders saatine öğrencinin durumunu ve koşullarını göz önünde bulundurarak karar veriyorum/öneriyorum. Öğrencinin okul programını da göz önünde bulundurarak çoğunlukla, temel anlatılardan sonra soru çözümleri üzerinden işliyorum dersi.

Eğitim Geçmişi

2009-2014 ODTÜ Fen ve Teknoloji Öğretmenliği
2016- ODTÜ Matematik ve Fen Alanları Eğitimi Bölümü Yüksek Lisans (Devam ediyor)

Kişisel Detaylar

Hem derste hem hayatın başka herhangi bir alanında en önem verdiğim konu, insanlarla kurduğum iletişim biçimidir. Sanırım insanların birbirlerini tanıması için en etkili araçlardan biri de sohbettir.

Dolayısıyla benim ve iletişimde olduğum kişinin talebi ve ilgisi üzerine edebiyat, felsefe, sosyoloji, tarih ve müzik gibi alanlar üzerine de sohbet edebilir, birbirimize önerilerde bulunabiliriz. Bize dair detaylar kendilerini fikir ve duygularımızda daha net açığa çıkarır.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders