• 0 536 442 51 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Çağlar için Özel Ders Bilgileri

caglar.jpg

Bilgiler

Adı Çağlar
Doğum Yılı 1995
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Fizik Bölümü
Yaşadığı Semt Dikmen - Çankaya
Verdiği Dersler YKS Fizik ve Matematik
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi
Ders Ücreti (Saat) 100₺
3 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 530 304 27 21

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakkında Bilgiler

Fizik

Dört yılı askın bir süredir YKS özel fizik dersleri veriyorum. Öğrencilerimle gerek sınav öncesi tekrarlar için gerekse temel eksiklikleri gidermek için çalıştım. En önemlisi de fizik üzerinde ki ezber şeklinde ilerleyen ve sayısal düşünce düzleminin dışında olan anlayışın terkedilmesi konusunda yardım ediyorum.

Derslere başlarken kısa bir süre soru çözümleriyle başlıyorum. Sonrasında konu anlatımıyla devam ediyorum. Bunun ardından da çalıştığımız konu hakkında belli başlı soru tiplerini üzerine yoğunlaşıyorum.

Fizik dersinde temel eksiklikleri olan ve bu eksiklikleri gidermek isteyen öğrencilerle ya da bu alanda kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerle birlikte çalışabiliriz. Ayrıca öğrencilerimle YKS için sınava kadar hazırlık programları da uyguluyorum.


Matematik

Bu alanda beş yıldır öğrencilere dersler veriyorum. Matematikte öğrencilerime farklı soru türleri karşısında çözüm yöntemleri geliştirme becerisini kazandırmaya çalışıyorum.

ÖSYM’nin zaman içerisinde geliştirdiği sınav sistemi, öğrencilerden daha önce karşılaşmadığı farklı sorular karşısında başarı göstermelerini bekliyor. Bu nedenle, öğrencilerimin matematik altyapılarının güçlenmesini ve farklı sorulara çözüm üretmede başarılı olmalarını hedefliyorum.

Matematik derslerinde sahip olması gereken özellik soruyu sakin okuyup, düşündüğünü yazarak ilerlemektir. Yalnız çocukluklarından gençlik dönemlerine kadar öğrencilerimiz sorunun detaylarından çok şıkların üzerine düşündükleri için soruları anlamadan geçiyor. Benim nihayi hedefim soruyu okurken çözmektir. Bunu öğrencimize katabileceğimi düşünüyorum.

Öğrenmek zaman içinde gerçekleşir. Bir öğrenci bir günde 24 saat çalışıp girdiği sınavda başarılı olamaz. Fakat günde yarım saatten 48 günde çalıştığı şekilde sorunsuz bir kağıt verir. Ben bunu istiyorum hem matematik ve fizik için. Her gün öğrencinin kapasitesine göre bir çalışma temposu belirleyip uygulamasını sağlayacağım. Bu sayede hem psikolojik olarak yıpranmadan hemde sorumluluk bilinci kazanarak en güzel sonuçlara ulaşmayı sağlayacağım. İstediğim tek şey öğrencimin sorumluluğu olan günlük çalışmasını tamamlamasıdır.

Eğitim Geçmişi

2009-2013 Akpazar Anadolu Öğretmen Lisesi
2013- ODTÜ Fizik Bölümü (Devam ediyor)

Kişisel Detaylar

Basketbol ve Türk sanat müziği ile ilgileniyorum.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders