• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nazlıcan için Özel Ders Bilgileri

nazlican.jpg

Bilgiler

Adı Nazlıcan
Doğum Yılı 1994
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Makine Mühendisliği
Yaşadığı Semt ODTÜ - Çankaya
Verdiği Dersler YKS Matematik ve Fizik
Ders Mekanı Öğrencinin Evi, ODTÜ ve Kafe
Ders Ücreti (Saat) 100₺
4 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

YKS Hazırlık Dersleri

Matematik - Geometri

2014 yılından bu yana YKS adayı öğrencilere yardımcı olarak öğrencinin derslerdeki verimini artırmak, ilgisini artırmak, genel tekrar alışkanlığını oluşturmak, analitik düşünme yeteneğini geliştirmek, ödevlerine ve sınav öncesi çalışmalarına yardımcı olmak, lise ve üniversite sınavı hazırlık çalışmalarına ivme kazandırmak amaçları doğrultusunda birçok öğrenciye yardımcı oldum.

Fizik

YKS adayları için sınava yönelik hızlandırılmış konu anlatımı ve test tekniklerini öğreterek zaman yönetimini, formülden ziyade bir problemin çözümü için gerekli olan mantıksal düşünme yöntemini geliştirmeyi hedefleyen bir anlatış biçimi ile 2014 yılından bu yana öğrencide kalıcı bir öğrenim biçimi oluşturmak için çaba sarf ediyorum.

Eğitim Geçmişi

2008-2012 Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi
2013- ODTÜ Makine Mühendisliği (Devam ediyor)

Başarılar

ÖSYM 2013 LYS MF-3 Alanında Türkiye 6110.'luğu
ÖSYM 2013 LYS MF-4 Alanında Türkiye 5546.'lığı
ÖSYM 2013 LYS TM-1 Alanında Türkiye 4830.'luğu

Kişisel Detaylar

Psikoloji ve mantık felsefesi üzerine ilgim dahilinde okumalar yapıyorum. Uzunca bir süre antik felsefe ile ilgilendim. Edebiyat ve sinema ile bireysel gelişimime katkı sağlamak amacı ile aktif olarak değil fakat orta düzeyde ilgileniyorum. Adalet üzerine uzunca bir süre kafa yordum. Harvard Üniversitesi'nin online olarak sunduğu Michael Sandel'ın Adalet dersini aldım. Aynı şekilde dini inanışlar üzerine ve insanlık tarihi üzerine online dersler aldım ve bir kısmına halihazırda devam ediyorum.

Yazma işiyle bireysel olarak uğraşıyorum. Aktif olarak İngiliz ve Amerikan Edebiyatı üzerine yapılan bir çalışmaya katılıyorum ve zaman zaman İngilizceden Türkçeye çeviriler yapıyorum.  Sürekli olarak yapay zekâ üzerine okumalar yapıyor ve muhtelif programlama dilleri üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders