• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nurcan için Özel Ders Bilgileri

img_20200302_135711pp.jpg

Bilgiler

Adı Nurcan
Doğum Yılı 1994
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Kimya Mühendisliği Bölümü
Yaşadığı Semt Yüzüncüyıl Mahallesi - Çankaya
Verdiği Dersler TEOG Matematik ve İngilizce
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi, ODTÜ ve Kafe
Ders Ücreti (Saat) 80₺
6 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 530 304 27 21

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

1. - 7. Sınıf Arası ve LGS Dersleri

Lise son sınıftan beri ilkokul öğrencilerine özel dersi veriyorum. Derslere başladıktan kısa bir süre sonra öğrencinin üzerinde katkılarını büyük ölçüde görmek mümkün.

Derse gelirken kendi hazırladığım materyalleri de yanımda getiriyorum. Öncelikle okul kitabından dersi anlatıp, müfredatla paralel gitmeye çalışıyorum. Ardından konuyla ilgili bol bol soru çözüp konunun iyice kavranmasını sağlıyorum.

Öğrenciye makul miktarda konuyla ilgili ödev veririm. Her dersten önce, bir önceki derste yaptıklarımızı tekrar edip, öğrencinin sorularını çözer konuyu kafasında soru işaretleri kalmayacak şekilde iyice öğrenmesini sağlarım.

Okul sınavlarından önce kendim de ufak çaplı mini bir sınav yapar, öğrencimin sınava iyice hazır olduğundan emin olurum.

Özellikle son yıllarda,  öğrenciler yeni nesil sorularda çok zorlanmaktalar. Bu yönde çok talep var, ve ben de öğrencilerimle binlerce soru çözdüm. Ihtiyaç duyan öğrencilerimle diledikleri kadar soru çözer , bolca Pratik yaparız.

Velilerden en çok duyduğum şey , derslere başladıktan sonra çocuklarının özgüvenlerindeki yükseliş. Öğrencilerime abla edasıyla yaklaşırım ve zaman zaman ufak hediyelerle motivasyonlarını hep yüksek tutmaya çalışırım.

Içinde bulunduğumuz zorlu süreçte online eğitimde öğrenciler çok zorlanıyorlar. Tedbirli bir şekilde , yüzyüze ders anlatarak derslerini kısa sürede kavramaları için çalışırım.

Pandemi süresince yüzyüze ders yapmanın yanı sıra , online ders de veriyorum. Skype üzerinden olabilecek maksimum verimle derslere devam edebiliriz.

Eğitim Geçmişi

2008-2012 Düzce Fen Lisesi
2012- ODTÜ Kimya Mühendisliği (Devam ediyor)

Başarılar

MEB OKS %1'lik Dilim
ÖSYM LYS %1'lik Dilim

Kişisel Detaylar

Matematik, Kimya ve Fizik derslerine olan ilgimden dolayı mühendislik okumayı tercih ettim. Bilimsel gelişmeleri yakından takip etmek ve eğitimin ortak dili olan İngilizceyi güzelce öğrenebilmek adına ODTÜ en iyi seçimlerden biriydi.

Okurken ekonomik özgürlük kazanmak adına, liseden beri aktif olarak özel ders vermeye başladım. Fen lisesi mezunu olmak ve ODTÜ’de okuyor olmanın büyük katkısıyla tercih edilen biri haline geldim.

Çocuklarla çok iyi anlaşıyorum. Fıtratım gereği sakin, sabırlı ve kibar bir insanım. Bu yönümle öğrencilerim ve velileri tarafından sevilen biriyim. Dersleri düzenli olarak, anlaştığımız gün ve saatlerde aksatmadan yaparım. Sigara kullanmıyorum.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders