• 0 536 442 51 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Norman439
782
Çevrimdışı
Nermin Boğaz
Kadın
1997
nbogaz439@gmail.com
Yaşamkent
Öğrenci (Master)
Eğitim Bilimleri Bölümü
Merhaba!

2023-2024 2.Dönem için kontenjanım şu anda doludur. Gösterdiğiniz yoğun talep ve ilgi için teşekkür ederim.

Ben Nermin Boğaz. ODTÜ İngilizce Öğretmenliği mezunuyum ve yüksek lisans eğitimime Eğitim Programları ve Öğretim alanında ODTÜ’ de devam etmekteyim. Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu’nda 4 yıl İngilizce öğretmeni (4 Yaş, 5 Yaş ve 1.sınıf (İngilizce Okuma-Yazma) olarak çalıştım. TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu'nda öğretim görevlisi olarak çalıştım ve şimdi de ve özel ders hizmeti sunuyorum. Çocuklarla olan etkileşimim ve takip yeteneğimle birlikte, dört temel beceriyi uygulayarak öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyorum. Öğrencilerimle olan çalışmalarımda dört temel beceriyi, yani okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini uygulamaya büyük önem veriyorum. İngilizce dilini günlük hayatta etkili bir şekilde kullanabilmeleri için onlara gerçek hayat senaryolarına dayalı materyaller sunuyor ve etkileşimli aktivitelerle derslerimizi zenginleştiriyorum.

Öğrencilerimin dil becerilerine ve ihtiyaçlarına yönelik kişiselleştirilmiş ders planları hazırlayarak onlara özel bir öğrenme deneyimi sunuyorum. Oyunlar, müzik, video ve diğer interaktif materyallerle derslerimizi daha eğlenceli hale getiriyor ve öğrencilerin motivasyonunu artırıyorum. Öğrencilerimin gelişimini düzenli olarak takip ediyor, geri bildirim sağlıyor ve onların İngilizce dilini ilerletmek için gerekli adımları atmalarına yardımcı oluyorum.

Eğer çocuğunuzun İngilizce dil becerilerini geliştirmesine yardımcı olmamı isterseniz, aşağıdaki iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgileri
E-posta: nbogaz439@gmail.com

Temmuz 2024' e kadar geçerli olan ders ücretlerimiz:

İlkokul-Ortaokul Okula Destek Online 40 dk - 450 TL
İlkokul-Ortaokul Okula Destek Yüz Yüze 60 dk - 750 TL

Ders ücretlerini belirlerken emek, zaman ve kalitenin göz önünde bulundurduğumu ve güncelleme yapmayacağımı belirtmek isterim.

Unutmayın, çocukların dil öğrenme yolculuğunda başarıya ulaşmaları için onları desteklemek ve motive etmek çok önemlidir. Ben de bu konuda size yardımcı olmak için buradayım!
Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi, Etüd Merkezi
Evet
700 TL
TEOG, Lise (Okula Destek), YDS Hazırlık
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders