• 0 536 442 51 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
OzelDersKralı10
2152
Çevrimdışı
Rıdvan Pehlivan
Erkek
1995
05313291499
Çankaya
Öğrenci (Master)
Ortaöğretim Matematik Eğitimi Bölümü
Dersler öğrencinin evinde, öğretmenin evinde veya online olarak verilmektedir. Online ders anlatımı için gerekli materyaller bulunmaktadır. Online ders anlatımı için örnek bir ders anlatımı yapabiliriz.

8 yıllık özel ders tecrübesine sahibim. Özel okulda öğretmenlik yapmaktayım.

Öğretmen lisesi mezunuyum. ODTÜ Matematik Öğretmenliği 2018 mezunuyum. Hacettepe Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme alanında yüksek lisans yapıyorum. Lise 3'ten itibaren özel ders vermekteyim.

Konuları en temelden ve basit bir dille anlatarak hiç bilmeyen öğrencilerin bile dersleri rahatlıkla anlamasını sağlayabilirim. Zor denilen konular dâhil çoğu konu hakkında kısa ve hızlı çözüm tekniklerim var. Öğrencimin düzeyine göre çalışma şeklimizi belirlerim. Sıfır veya sıfıra yakın, orta ve üst düzey öğrencilere göre değişen farklı anlatım şekilleri uygularım ve öğrenci seviyelerine ona göre kaynak belirlerim. Soru çözümlerinde pratik yöntemleri mutlaka öğrencime gösteririm.

Ders verdiğim öğrencilerle gerek başarı sağlamaları konusunda gerekse iletişim kurmak konusunda olsun herhangi bir problem yaşamadım. Okul notları istedikleri seviyeye yükseldi, sınavlarda istedikleri puanları elde ettiler. İlk dersin sonunda öğrencilerimin ihtiyacına yönelik, onlara özel çalışma programları düzenlerim.
İlk hedefim, öğrencinin derse karşı motivasyonunu ve yapabileceğine olan inancını artırmaktır.
Talep edildiğinde ilköğretim seviyesinden üniversite seviyesine kadar istenilen sayıda veli-öğrenci telefon numarası verebilirim.
Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi
Evet
150 TL
Fizik, Geometri, Kimya, Matematik
Matematik, Türkçe, Sosyal Bilimler, Fen ve Teknoloji
Matematik, Geometri
TEOG, Lise (Okula Destek)
Calculus, Temel Matematik, Liner Cebir, Soyut Cebir
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders