• 0 536 442 51 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Burak için Özel Ders Bilgileri

burak.jpg

Bilgiler

Adı Burak
Doğum Yılı 1989
Eğitim Durumu Master (Öğrenci)
Bölümü Finansal Matematik Bölümü
Yaşadığı Semt Bahçelievler - Çankaya
Verdiği Dersler Üniversite Dersleri
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi ve Kafe
Ders Ücreti (Saat) 100₺
7 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

Üniversite Dersleri

Kalkülüs

6 senedir en çok yardımcı olduğum derslerin başında kalkülüs dersleri geliyor. ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Atılım, Gazi, Ankara, TOBB ETU, Başkent, THK üniversitesi öğrencilerine kalkülüs derslerinde yardımcı oldum. Adams & Essex genellikle kullandığım ders kitabi (Hocalar genellikle sınav soruları için bu kitaptan yârdim alır) ancak Stewart Calculus başlıca olmak üzere dersin kitabi ne ise o kitaptan da kesinlikle çalışma yapıyoruz. Öğrenciye verilen ödev sorularını ve online yüklenen çalışma soruları varsa konu anlatımından sonra beraber çözüyoruz. Her ara sınav için ortalama 4 saat, final için 5-6 saat çalışma için yeterli oluyor.

Diferansiyel Denklemler

6 senedir en çok yardımcı olduğum derslerin başında geliyor. Uygulamaya yönelik bir ders olduğu için ufak konu özetleri ve soru çözümleriyle sınava hazırlanıyoruz. Yıllarca ders vermenin etkisiyle kendime ait soru setlerim şu ana kadar Ankara’daki her üniversitedeki diferansiyel dersi için yeterli oldu ve olumlu sonuçlar aldık. ODTÜ, Bilkent, Atılım, Başkent, Gazi, Çankaya, Yıldırım Bayezid, Ankara, TOBB, THK üniversitelerinden öğrencilere şu ana kadar yardımcı oldum.

Lineer Cebir

Çok fazla yardımcı olduğum ve tecrübeli olduğum derslerden biri de lineer cebir. Bazı üniversitelerde diferansiyel denklemlerle birlikte verildiği gibi ayrıca da açılabiliyor.

Yardımcı olduğun diğer üniversite dersleri

Numerical Methods for Equations (Atılım Uni.), Advanced Engineering Calculus, Advanced Mathematics, Partial Differantial Equations, Ayrık Matematik (Başkent Uni. Mat 230)

Eğitim Geçmişi

2008-2013 ODTÜ Matematik Bölümü
2014- ODTÜ Finansal Matematik Yüksek Lisans (Devam ediyor)

Kişisel Detaylar

Matematiğe sevgim küçük yaslardan itibaren hep olduğu için ODTÜ Matematik bölümünü tercih ettim ve çok severek tamamladığım matematik bölümünden sonra daha çok üniversite öğrencilerine matematik derslerinde yardımcı olarak hayatta en çok zaman geçirmeyi sevdiğim bu uğraşı başka boyutta devam ettiriyorum. Bu alanda matematiğin biyolojide, astronomide ve birçok bilim alanında kullanımları ve özellikle doğadaki güzellik algısının matematiksel karşılığıyla ilgilenen Da Vinci'nin çalışmalarıyla hala zevkle ilgilenmekteyim.

Bunun haricinden bos zamanlarımda yine kişisel merakımdan dolay finansla ilgilenmek ve bunu matematiği kullanarak yapabilmek için ODTÜ Finansal matematik yüksek lisansına başladım ve tez aşamasındayım. En çok zamanımı alan ve uğraşmayı sevdiğim hobim bu vesileyle kişisel yatırımlarımla ilgilenmek diyebilirim.

Opera, tiyatro, sinema ve spor yapmak boş zamanlarımda ilgilendiğim diğer hobilerim arasında.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders