• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Odtü Fizik Can
2334
Çevrimdışı
Can Kara
Erkek
1998
05515881804
Batıkent
Öğrenci (Lisans)
Fizik Bölümü
Odtü Fizik ve matematik çift anadal 4. sınıf öğrencisiyim. Fizikteki CGPA 4.0, matematikteki 3.85. Liseden itibaren özel ders vermeye başladım. Son 3 yıldır calculus, mechanics, magmetizma, lineeralgebra, modern fizik gibi çeşitli üniversite derslerini ek olarak da SAT;AP sınavlarına hazırlık dersi veriyorum. Coronadan dolayı sadece online özel ders veriyorum.
Aşağıda superprof özel ders sitesindeki profilimindeki referanslarımdan bazıları( Oradan da Physics diye aratarak Can isimli hesabı bulabilirsiniz):
Beraber 3 zorlu ders atlattik. Bunlardan birisi elektronik, birisi kalkulus bir digeriyse lineer cebirdi. Kendisi en zor durumumda 0 aldigim donem dahi bana kendi calisma ve anlatma metodlariyla 100 alabilecek seviyeye getiren bir hocadir. Ilk onceleri biraz yavas anlatiyor gibi gelebilir meraklanmayin o islediginiz konunun agirligindan oturudur anladiginizdan emin olmadan bir konudan baska konuya gecmez.(Burkan)
Odtü fizikte sınıf arkadaşıyız. Onun ortalaması 4 üzerinden 4tü. Bu yüzden anlamadığım yerleri sorarak başladım. Sonra özel derse geçtik. Dönülmez diye düşündüğüm noktalardan aldı çevirdi, iyi notlarla geçtim ama tavsiyem daha sorun baştayken derse başlamanız. İlk sınavdan önce. Çünkü her şey onla kolay geldi, AA alabilirken ilk sınavdan sonra derse başladığımız için daha BB ye düştü. Discordan yaptığımız dersler bence çok verimli geçiyor.(Yeganeh)
Liseden sınıf arkadaşım olur kendisi. Sınav önceleri anlamadıklarımda hep yardımcı oldu ve ben anlayana kadar da pes etmedi. Aldığım her notta kendisinin bir payı bulunur. İyi bir anlatıcıdır, üstünkörü anlatmaz, titizdir. Fizik ve matematik bilgisine dair kuşkunuz olmasın zira üniversite ortalamasından bellidir.(Kuzey)
Can benim liseden samimi bir arkadaşım ve kesinlikle insan ilişkileri kadar derslerde de kendisini kanıtlamış birisi. Derslere gerekli hassasiyetini göstereceğini biliyorum, konular konusunda eksiği olmadığını düşünüyorum. Zekasıyla beni her zaman etkilemiş ülke genelindeki sayılı seçilmiş kişilerden olduğunu düşündürmüştür.Lisedeki son senemizde ve üniversite sınavına çalışma sürecimizde geçirdiğimiz zamanları düşündükçe kendisine büyük minnet ve teşekkür borcum olduğunu ve tıp fakültesi kazanmam sürecinde büyük yardımlarını hissettiğimi söylemeliyim.(Burkay Eren)
Kendisini üniversite hazırlıktan beri tanırım. Beraber pek çok derse birlikte çalıştık ve vizelerimde kendisinin çok yardımı dokundu. Ders anlatışını bizzat deneyimlemiş biri olarak bu konuda kesinlikle yetenekli olduğunu söyleyebilirim. Bölüme birinci girmesi ve 4 ortalama serisine devam etmesi de cabası. Fizik ve matematik gibi derslerdeki bilgisi konusunda şüpheniz olmasın. Anlayışlı ve yetkin bir öğretmen arıyorsanız doğru adrestesiniz.(Arda Barış)
Evet
150 TL
Fizik
Calculus, Temel Matematik, Fizik-1 (1. Dönem), Fizik-2 (2. Dönem), Diferansiyel Denklemler, Advanced Calculus, Liner Cebir, Modern Fizik, Klasik Mekanik
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders