• 0 536 442 51 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
EzgiGayretli
4107
Çevrimdışı
Ezgi Gayretli
Kadın
1995
05349787235
Çankaya
Öğrenci (Lisans)
Ortaöğretim Matematik Eğitimi Bölümü
ONLINE DERS DE VERMEKTEYİM.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki online derslerin verim olarak yüz yüze eğitime göre düşük olduğunu düşünmenizi anlıyorum. Bu nedenle öğrenci ve veliye bir değerlendirme sunmak için yarım saatlik ücretsiz ders vermekteyim. Aşağıda deneyimimle, ders işleyişimle ve matematik dersine ve eğitimine dair bakış açımla ilgili açıklamam bulunmaktadır.
8 yıldır ilköğretim ve lise öğrencilerine matematik dersleri vermekteyim. Bu yedi yıl içerisinde sadece belirli konular üstüne birlikte çalıştığımız öğrencilerim de oldu, 3 yıl sürekli olarak çalıştığımız öğrencilerim de oldu. Ders sıklıklarını öğrencinin seviyesine ve isteğine göre veli ve öğrenci ile birlikte belirlerim. Kaynak olarak derse ve öğrenciye özel hazırladığım kendi içeriklerimi ve öğrencinin kaynaklarını kullanırım, öğrencinin elindeki kaynakları eksikse seviyesine göre kaynak önerisinde bulunurum. Öğrencinin daha sonra çalışabilmesi ve ders tekrarı yapabilmesi adına özellikle de kilit noktaları not tuttururum. Hem öğrencinin sorularını, hem de benim ders için öğrencinin seviyesine göre çözmek için seçtiğim soruları anlamadığı yerlerde üstünde durarak anlatıyorum.
Özellikle LGS ve YKS müfredatında değişen soru stillerine uygun olarak soru çözümü yaptırırım. ÖSYM ve MEB günümüzde öğrencilerin sadece matematik bilgisine değil, bir soruyu ne kadar anlayabildiğine ve anladıklarından neler çıkarabildiğine yani kısacası ne kadar mantık yürütebildiğine önem veriyor. Ben de derslerimde özellikle bu mantık yürütme kısmını öğrencilerime öğretmeyi hedeflerim.

ONLINE SAATLİK DERS FİYATI
350 TL
YÜZYÜZE SAATLİK DERS FİYATI
400 TL
Talep doğrultusunda referans olacak eski öğrencilerimin velilerinin iletişim bilgilerini verebilirim.
Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi
Evet
500 TL
Geometri, Matematik
Matematik
Matematik
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders