• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sinanfizik
4020
Çevrimdışı
Sinan
1994
05394638949
Çankaya-Söğütözü
Öğrenci (Doktora)
Fizik Bölümü
NOT:Öncelikli olarak online şeklinde özel ders veriyorum.Özel ders için iletişime geçebilirsiniz.Yüz yüze dersleri kısıtlı öğrenciye veriyorum.
Yüzyüze dersleri sadece Odtü ve çevresinde veriyorum.

Üniversite dersleri 850 TL
Üniversiteye hazırlık derslerini 850 TLye vermekteyim.

ODTÜ FİZİK doktora öğrencisiyim.
9 yıllık özel ders tecrübem vardır.

Üniversite 1. sınıf fizik1-fizik 2 dersleri,Kuantum fiziği,İstatiktiksel termodinamik özel dersleri veriyorum.Çalıştırdığım öğrenciler dersten memnun kalarak ilk dersten sonra ders almaya devam ettiler.

Fazla zamanım olmadığından sınırlı sayıda öğrenciye ders verebiliyorum.

TYT AYT fizik ve matematik dersleri dvermekteyim.Derste sistematik bir şekilde ilerlerim.Konular işlendikçe öğrencilerimin bu derslere karşı önyargısının kırıldığını görmek ve giderek daha başarılı hale geldiğini görmek beni mutlu ediyor.İstenirse 2 yada 3 kişilik halinde grup dersleride veriyorum.

Geçen senelerde 10. ve 12. sınıf öğrencilerim oldu.12.sınıf öğrencimle ayt ye çalışmaya geç başlamamıza rağmen 30 sorunun içinde 19 soruda birebir çözdüklerimizin benzeri çıktı.

İki sene önce meslek lisesi çıkışlı bir öğrenciyle çalıştık.Temeli olmamasına rağmen 0 netlerden üniversite sınavında AYT de 9.5 nete çıkardık.(14 soruda)Güzel bir başarı elde ettik.



Fiziği kabus olmaktan çıkarmak ve sevdirerek başarıya ulaştırmak için elimden geleni yapıyorum.Öğrencinin başarı durumunu sürekli takip ediyorum.Şuana kadar çalıştırdığım öğrenciler bu bakımdan memnun kaldı.Eğer siz de fizikten korkuyorsanız bana ulaşarak fiziği halletmenizi bekliyorum.


Zaman benim için ikinci planda.Önemli olan öğrencinin dersi anlaması ve verim alması.

-2-3 kişilik grup derslerinde grup dersi indirimi de yapılır. Dersten alinan verim benim icin cok önemlidir öğrenci konuyu anlamadan dersi bitirmiyorum.

Başta üniversite Fizik 1,Fizik 2, Klasik Mekanik,Quantum Mekaniği,Diferansiyel Denklemler olmak üzere 4 senedir üniversite dersleride vermekteyim.Gayet güzel sonuçlar elde ettik.Birçok öğrenci çalışmalarımız doğrultusunda bu derslerden rahatlıkla geçtiler.

Konuları basitleştirerek öğrenci seviyesine indirerek anlatıyorum.Böylece öğrenci çok zor konuları bile daha rahat anlayabiliyor.Öğrenciyi derse aktif şekilde katıyorum.Böylece nereyi anlayıp anlamadığını anında görebiliyorum.2 saatlik bir dersi 1 saatte çok rahat aktarabiliyorum.

Ders işleniş hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.



Üniversiteye hazırlık için online ve yüzyüze ders veriyorum.
Üniversite dersleri 850 TL
Üniversiteye hazırlık derslerini 850 TLye vermekteyim.

NOT:SADECE ÖZEL DERS VERİYORUM.
Ders verdiğim öğrenciler
Öğrencinin Evi, Etüd Merkezi
Evet
800 TL
Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik
Türkçe, Sosyal Bilimler, Fen ve Teknoloji
Fizik-1 (1. Dönem), Fizik-2 (2. Dönem), Diferansiyel Denklemler, Klasik Elektrodinamik (EMT), Klasik Mekanik, Termodinamilk
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders